Binance Coin

Hvad er Binance Coin (BNB)?

BNB blev lanceret gennem en CIO i 2017, 11 dage før Binance-kryptovalutabørs gik online. Det blev oprindeligt udstedt som et ERC-20-token, der kører på Ethereum-netværket, med en samlet forsyning på 200 millioner mønter og 100 millioner BNB’er, der tilbydes i ICO. Imidlertid blev ERC-20 BNB-mønter byttet med BEP2 BNB i forholdet 1: 1 i april 2019 med lanceringen af ​​Binance Chain-mainnet og er nu ikke længere vært på Ethereum.

BNB kan bruges som betalingsmetode, et hjælpeprogram til at betale for gebyrer på Binance-børsen og til deltagelse i tokensalg på Binance-startpladen. BNB driver også Binance DEX (decentral børs).
Kan du udvinde BNB?

Du kan ikke udvinde BNB, som du ville være en kryptokurrency-bevis, da Binance Blockchain bruger den byzantinske fejltolerance (BFT) konsensusmekanisme. I stedet er der validatorer, der tjener ved at sikre netværket ved at validere blokke.
Hvad er en BNB Burn?

Inden BNB migrerede til Binance Chain, udførte Binance møntforbrændinger på Ethereum-netværket ved hjælp af en smart kontraktforbrændingsfunktion. Mængden af ​​mønter, som Binance forbrænder, er baseret på antallet af byttehandel over tre måneder. Siden Binance Chain-lanceringen finder BNB-møntforbrændinger ikke længere sted på Ethereum-netværket og bruger nu en bestemt kommando på Binance Chain i modsætning til en smart kontrakt.

Hvordan køber du BNB?

Du kan købe BNB på Binance-kryptobørs med en bankoverførsel, et kreditkort eller betalingskort eller andre børser, der tilbyder kryptovalutaen. For den nyeste liste over børser og handelspar til denne kryptokurrency skal du klikke på vores markedspar-fane.